Shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të rimorkios për t’ju mbajtur në lëvizje.

Shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të rimorkios për t’ju mbajtur në lëvizje.

maintenance Çfarëdo që të transportoni, 3mix Service mund ta mbajë rimorkio tuaj gati për ngarkesën e saj të radhës.Shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të rimorkiove të ofruara në mbarë vendin përfshijnë: – Sistemet elektrike – Sistemet e ajrit – Sistemet e frenave – Inspektimet dhe mirëmbajtja parandaluese e rimorkios.