Rreth Nesh

Historia e 3Mix

Themelimi i Kompanisë 3MIX daton para 37 viteve ku familja Fejzullahu hodhi themelet e saj të qëndrueshme. Për gati katër dekada angazhimi dhe mundi ynë i pandërprerë e kanë shtyrë kompaninë drejtë suksese të shumta, duke ngritur statusin tonë si një model i besueshmërisë në tregun rajonal dhe me gjerë

Kompania 3MIX qëndron me krenari një nga importuesit dhe distributorët kryesorë në Kosovë të pjesëve rezervë për kamionë, autobusë dhe automobila. Shenja jonë dalluese është një grup i gjerë i pjesëve rezervë superlativë të automobilave, të krijuara për të përmbushur standardet kërkuese të klientelës sonë.

Katalogu ynë përfshin një gamë të gjerë të produktëve, duke përfshirë komponentët e motorit, amortizuesit, opsione për ndriçim, motorët me naftë dhe shumë të tjera. Pozicioni ynë kryesorë në treg është forcuar nga bashkëpunimet tona me partner të njohur ndërkombëtar, duke na pajisur me kapacitete unike për të ofruar produkte premium me çmime jashtëzakonisht konkuruese.

Partnerët tanë kryesorë janë të vendosur në tregje me ndikim, duke përfshirë Gjermaninë, Italinë, Bosnjën dhe Serbinë. Brenda zonave të kompanisë 3MIX, ekipet tona përbëhen nga ekspertë të përsosur, secili me një përvojë të gjerë prej mbi 15 vitesh në ofrimin e shërbimeve profesionale. Faktorë kyq është niveli i përvojës që mbështet angazhimin tonë të palëkundur ndaj cilësisë dhe kënaqësisë maksimale të klientëve tanë të nderuarë.

Pse të na zgjidhni ne?

Baza jonë e furnizimit global dhe e drejta e distributorit ekskluziv në Kosovë na ofron një avantazh të rëndësishëm në ofrimin e pjesëve cilësore me çmimin e duhur.

Shërbimet më të mira
0%
Komoditet
0%
Ekip Ekspertësh
0%

Kamionë të mirë

Kompania 3MIX është një nga importuesit dhe distributorët më të mëdhenjë të pjesëve të këmbimit të automobilave në Kosovë. 

Top modifikimi

Duke u kombinuar së bashku me kompanitë tona partnere ne i shërbejmë të gjithë vendit.

Partnerët tanë

ME KRENARI JEMI DISTRIBUTOR TË SACHS, KOLBENSCHMIT, PIERBURG, RHEINMETALL, BF, LEMFÖRDER, COJALI, JALTEST, MPT, TRUCKTEK

Arritjet tona

Për shërbimet e ofruara kemi marrë vazhdimisht vlerësimet më të larta për besueshmërinë, efikasitetin dhe për shërbimet e shpejta ndaj klientëve tanë. Kështu kemi krijuar një histori të përsoshmërisë në industrinë e automobilave.
Projekte
0
Vite eksperiencë
0
Klient të lumtur deri më tani
0

Ekip Ekspertësh

Ekipi ynë i ekspertëve ka mbi 15 vjet përvojë pune në treg. Ne garantojmë që ekipi ynë profesional i menaxhimit dhe personeli ynë i shitjeve të jenë të orientuar drejtë shërbimeve sa më cilësore ndaj klientëve, gjithashtu jemi kujdesur që ekipi të jetë sa më i kualifikuar për të përmbushur nevojat tuaja.

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara