Kamioni Juaj
Përgjegjësia
Jonë

01

Shërbimet më të mira

Riparimi i motorit të kamionave

02

Komoditet

Sistem i sofistikuar i ABS

03

Ekip Ekspertësh

Diagnostifikimi dhe riparimi i motorëve

Kompania 3mix shërbime dhe pjesë është kompani lidere dhe më e madhja në Kosovë. E specializuar në servisimin e kamionëve. Me një përvojë të zgjeruar, një ekip të dedikuar si dhe të kualifikuar, teknik të specializuar për të ofruar shërbime me besnikëri tek klientët tanë.

Modifikimi i kamionit tuaj

Modifikimi i kamionit tuaj

Ne e modifikojmë kamionin tuaj për t'u siguruar që të funksionon siç duhet dhe të jetë i sigurt për t'u përdorur.

Lyerje e kamionit dhe pjesëve të kamionit

Ne jemi të specializuar në rregullimin dhe shitjen e një shumëllojshmërie të pjesëve në dyqanin tonë.

Riparimi i Kamionit

Ne jemi të specializuar në riparimin e një game të gjerë problemesh elektronike dhe mekanike të kamionëve.

Kamionë të mirëmbajtur

Ekipi i 3Mix përkujdeset që kamioni juaj t'ju sigurojë një udhëtim të rehatshëm dhe të sigurt.

Top modifikimi

Ne krenohemi me ekspertizën e kompanisë sonë në shërbimet e riparimit të motorëve, për të cilën jemi të njohur.

Ekip Ekspertësh

Përvoja jonë 45 vjeçare në këtë fushë ka rezultuar pozitivisht me besimin e klientave në ekspertizën tonë, përvojë kjo e cila është ndërtuar në njohuri dhe baza të thella, që do të përcillen brez pas brezi.

Partnerët tanë

WE ARE PROUDLY DISTRIBUTORS OF SACHS, KOLBENSCHMIT, PIERBURG, RHEINMETALL, BF, LEMFÖRDER, COJALI, JALTEST, MPT, TRUCKTEK.

3Mix Partners

Njoftohu me të rejat

Për të qëndruar të informuar për zhvillimet e fundit në produktet dhe shërbimet tona, ju lutemi regjistrohuni me email adresën tuaj

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara