Shërbimet

Riparime automative dhe mirëmbajtje e makinës tuaj

Ekipi ynë i ekspertëve të kualifikuar ka mbi 15 vite përvojë dhe është i përkushtuar t'ju ofrojë shërbime të cilësisë së lartë. Ne përdorim mjetet dhe pajisjet më të fundit diagnostikuese për të siguruar që automjeti juaj të riparohet në mënyrë korrekte dhe efikase.

Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë pjesësh këmbimi nga markat më të njohura në mënyrë që të jeni të sigurt për të gjetur pjesët që ju nevojiten për ta rikthyer shpejtë automjetin tuaj në rrugë.

Përveç shërbimeve tona të riparimit ne ofrojmë gjithashtu shërbime rutinë të mirëmbajtjes për t'ju ndihmuar në mbajtjen e automjetit tuaj të jetë në gjendje të mirë. Ne mund të bëjmë ndryshime të vajit, inspektime të frenave dhe detyra të tjera rutinë të mirëmbajtjes për të ndihmuar në parandalimin e problemeve përpara se të fillojnë.

Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë shërbimin dhe përvojën më të mirë të mundshme. Ne ofrojmë çmime konkurruese dhe garacion 12 mujorë për të gjitha shërbimet tona.

Pjesë këmbimi

Man, Mercedes Benz, Scania, Daf, Iveco, Volvo.

Diagnostifikmi kompjuterik

Advanced vehicles from Jaltest, Mercedes Benz, Man, Scania, etc.

Cilësi dhe garanci

3MIX Quality zë vendin e parë për 12 muaj garancion për të gjitha shërbimet

Shërbimet tona

Ofrimi i një game të larmishme shërbimesh është tregues i përkushtimit tonë për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientelës sonë.

Mirëmbajtje

Riparime

Lubrifikantë

Ekipi Ynë

Ekipet tona të ekspertëve të kualifikuar kanë mbi 15 vjet përvojë në ofrimin e shërbimeve profesionale.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara