Kontakti

Kontaktoni!

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit të automobilave dhe shërbim cilësorë ndaj klientit në tregjet me shumicë, pakicë dhe qeveritare. Gama jonë kryesore e produkteve përfshin panelet, pjesët e motorit, pjesët e pezullimit, llambat dhe aksesorët, motorët me naftë dhe shumë të tjera.

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara