Shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit

Shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të rimorkios për t'ju mbajtur në lëvizje. Çfarëdo që të transportoni, 3mix Service mund ta mbajë rimorkio tuaj gati për ngarkesën e saj të radhës. Shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të rimorkiove të ofruara në mbarë vendin përfshijnë:

• Sistemet elektrike
• Sistemet e ajrit
• Sistemet e frenave
• Inspektimet dhe mirëmbajtja parandaluese e rimorkios

maintenance

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara