Shërbimet e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave deri në 3.5 ton

Teknikët e shërbimit të automjeteve të lehta kryejnë shërbimin dhe riparimin e automjeteve të lehta si makina deri në 3.5 ton. Teknikët janë të trajnuar në të gjitha fushat e mekanikës dhe elektronikës së automjeteve, nga motorët dhe sistemet e shkarkimit deri te ajri i kondicionuar dhe veçoritë e sigurisë.

Shërbimet automjeteve të lehta përfshijnë:

• Servisimi i automjeteve
• Riparimi i motorëve
• Sistemi ABS
• Sistemi i ftohjes dhe ngrohjes
• Sistemi Hidraulik
• Mbajtja e të dhënave të riparimit dhe shërbimit

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara