Shërbim dhe riparim te eskavatorëve

Duke përdorur mjetet dhe pajisjet më të fundit diagnostikuese, mund të arrijmë shpejt te burimi i çdo problemi mekanik të ekskavatorit 

Mirëmbajtja e përgjithshme/parandaluese: Ne mund të ndihmojmë në parandalimin e riparimeve të kushtueshme që i mbajnë pajisjet tuaja jashtë punës dhe kufizojnë produktivitetin tuaj.

Shërbimi hidraulik:  Shërbimet tona hidraulike për ekskavatorët përfshijnë testimin, inspektimet dhe kontrollin për të siguruar që këto sisteme jetike do të funksionojnë siç duhet.

 Shërbimi i motorit dhe komponentëve: We can repair and rebuild all types of excavator engines. We will ensure that your excavators stay updated and productive.

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara