Ngjyrosja e kamionave

Ngjyrosja e kamionave është një proces ku kamionët, përfshirë karrozatë dhe strukturën e tyre, trajtohen me ngjyra për qëllime estetike, mbrojtëse dhe identifikuese. 3mix kryen edhe këtë proces.

Ky proces ka disa hapa të rëndësishëm:
• Aplikimi i Bazës së Ngjyrës
• Aplikimi i Ngjyrës Përfundimtare
• Përfundimi dhe Mbrojtja

Truck painting

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara