Shërbimet e riparimit dhe mirëmbajtjes së kamionëve

Shërbimet e riparimit dhe mirëmbajtjes së kamionëve

Ashtu si automjeti juaj, kamionët e punës gjithashtu kanë nevojë për mirëmbajtje dhe kujdes të rregullt. Nëse e gjeni veten në nevojë për shërbime kamioni me naftë duke përfshirë prishjet, ekipi i shërbimit 3mix është specialist në mirëmbajtjen, servisimin dhe riparimin e të gjithë kamionëve të mëdhenj të punës 

Shërbimet tona përfshijn:
• Servisimi komplet
• Riparimi total i motorrit
• Pjesa e amortizimit
• Sistemi ABS
• Sistemi kunder ndotjes (Euro 5, Euro 6)

Jemi edhe në rrjetet sociale. Qëndroni në kontakt me ne.

Jemi të hapur

Na kontaktoni në email ose na vizitoni në kompani

© 2023 3Mixparts-ks • Të gjitha të drejtat e rezervuara